RockStation

Vegyél részt Karai Anna közönségtalálkozóján!

2013. november 21. - sunthatneversets

Karai Anna.jpg

Biztosan van köztetek olyan, aki  emlékszik még a tavaly ősszel indított „The Voice” című tehetségkutató műsorra. Az egyik előválogatón feltűnt egy extravagáns, meglehetősen vagány stílusú lány, Karai Anna, aki  fittyet hányt a sablonokra (és a popzenére), hiszen az ütős, scream-betétekkel  megspékelt Paramore feldolgozásával alaposan felkavarta a székükben pihenő mentorokat is, a lehető legjobb értelemben. A műsor által szerzett újabb sikerekre és ismertségre alapozva ebben az évben Anna úgy döntött,  hogy szólókarrierbe kezd. Első önálló albuma jövő tavasszal fog megjelenni, amely stílusában a populáris rockzenei elemektől kedzve Anna személyes kedvencéig, (a nu-metalig) minden megtalálható majd, s mindezek mellé még a  tőle megszokott hörgéseket sem kell nélkülöznünk.

Az lemezről néhány héttel ezelőtt debütált az első dal, amely Az üveg lassan vág címet kapta, és immár angol nyelven is megtalálhatjátok a YouTube-on. Szeretnéd élőben is meghallgatni az előlemezbemutatót, mindezek mellé még kérdésed is lenne hozzá? Ha igen, akkor figyeld Anna facebook oldalát, ugyanis 2 db páros belépőt sorsolnak ki a héten, így összesen négy rajongónak lehetősége lesz, hogy részt vehessen az énekesnő első exkluzív budapesti közönségtalálkozóján, amelyet az Üllői úton található Vörösmarty Moziban rendeznek november 23-án szombaton, 10:30-tól (délelőtt) !

Flyer KA.jpg

A nyereményjátékot 11.20-án (szerdán) hirdették meg a délutáni órákban, a sorsolás pedig péntek délután lesz.
A közönségtalálkozó programja:
-    akusztikus koncert, ahol a The Voice-ban előadott feldolgozásokat, illetve a jövő tavasszal megjelenő szólóalbum dalait is hallhatjátok majd (a hivatalos megjelenés előtt először és utoljára!)
-    Dedikálás
-    Beszélgetés
-    Sztárvendégek
A közönségtalálkozó további részleteiről Karai Anna mesél a ClassFM interjúban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr785646862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum