RockStation

Énekesének síremlékére gyűjt a Panksapka

2013. december 06. - sunthatneversets

Panksapka.jpg

A szolnoki Panksapka énekese Berényi Tibi 2009 – ben, 35 évesen hunyt el. A zenekar és barátaik már akkor is szerveztek két jótékonysági koncertet Tibi nehéz anyagi helyzetben lévő családja támogatására, és most újra szeretnének segíteni.

„2014 – ben lesz öt éve, hogy barátunk és énekesünk elhunyt. Sajnos a nehéz anyagi háttér miatt azóta is fejfa jelzi nyughelyét ami persze már nagyon rossz állapotban van - ezen szeretnénk változtatni azzal, hogy megjelentettünk egy 17 számos Panksapka válogatáslemezt PANKs Not Dead címmel, melynek teljes bevételét Tibi síremlékének felújítására, illetve gyermekei támogatására fordítjuk majd. 

A három eddig kiadott lemezünkről válogattunk, illetve lesz rajta néhány különlegesség is : két olyan dal ami sorlemezen nem jelent meg,  illetve egy koncertfelvétel. A dalok hangzását a szolnoki Denevér stúdió mágusa Töfi barátunk a lehetőségekhez képest felújította, ezzel is támogatva kezdeményezésünket.

A lemez első lépésben megrendelhető borítóval, és szövegkönyvvel a következő címen : zvincze@hdsnet.hu. A későbbiekben letöltéssel is lehet majd támogatni ügyünket, illetve egy alapítványt is szeretnénk bevonni ahová további adományokat is felajánlhat aki szeretne. 2014 tavaszán lesz Tibi halálának 5. évfordulója, reményeink szerint addigra sikerül annyit összegyűjteni hogy felavathassuk az eredményt – és természetesen mindenkit tájékoztatunk az akció kimeneteléről. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr515678610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum