RockStation

Itt a ZUD új anyaga, a Fall Into Oblivion!

2014. február 04. - sunthatneversets

ZUD 2014.jpg

Agresszív riffek , zakatoló, dübörgő elektronika és az apokaliptikus hangulatot tovább feszítő, fémes torokhang. Ez jellemzi a pécsi ZUD új anyagát, a Fall Into Obliviont. A metalt különböző elektronikus zenei stílusokkal keverő, pécsi zenekar kihozta a második EP-jét. Az összesen 26 perces anyag négy számot tartalmaz, részben abból a repertoárból, amelyből a zenekar később a nagylemezét, az Eye of God-ot készíti.

A ZUD története 2012-ben a Machine Born EP megjelenésével kezdődött, ezzel belekovácsolva magát a pécsi metal-scénába. Zenei irányzatokkal homlokegyenest szembemenő, agresszívan lázadó, egyedi stílusával rögtön maga mellé is állított egy jelentős rajongótábort. A Fall Into Oblivion összesen 46 óra alatt készült el Pécsett, a Fidó Hang- és Fénytechnika stúdiójában. Az EP ingyenesen beszerezhető, illetve később CD-n is kiadásra kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1005797941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum