RockStation

Átállás a sötét oldalra: Itt az új Angertea-videó

2014. március 20. - sunthatneversets

Angertea Promo8_small.jpg

Elkészült a 2012-es Nr.4: Songs Exhaled lemez utolsó klipjével az Angertea. A videót az A for Afrodita dalra forgatták. A klip jól tükrözi azt, amiről a dal szól: átállás a sötét oldalra. A videót Nagymágocson és Békéscsabán az ottani bábszínházban készítette a zenekar Stibál Robert segítségével.

A zenekar basszusgitárosa, Miguel apuka lett ősszel, és emiatt volt egy fél éves előre megbeszélt szünet a zenekar életében, de most újra aktivizálja magát a banda. Március 28-án lesz a visszatérő koncert Budapesten a Gozsdu Manó Klubban, illetve lesznek még bulik Szegeden is április 11-én a Rongy Kocsmában, Szentesen májusban, és várható egy-két fesztiválfellépés is a nyáron. Közben újra beindultak a próbák, és körvonalazódik 3-4 új dal. A nyár folyamán ezekre gyúrnak rá, hogy a tervek szerint 2015 első felében rögzíthessek az új albumot. Alább pedig az új videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr955870544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum