RockStation

Elkészült a debreceni Robin Masters Project első videója

2014. március 25. - sunthatneversets

Lucid_Werk_3.jpg

Elkészült a debreceni Robin Masters Project első videója a Lucid Dream című saját számhoz. A zenekar bemutatkozó demója 2013 nyarán jelent meg Wake Up címmel, amiről idén a Lucid Dream című nótát újra rögzítették. Ehhez készült egy werk-klip.

A Robin Masters Project 2012 őszén alakult Debrecenben a Fodor Balázs - ének, Domokos Marcell - gitár, Zabán Tamás - gitár, Kárpáti Péter - basszusgitár és Karakas Éva - dob felállásban. A csapat tagjai különböző formációkban a blues, a country és az alternatív műfajokban is kipróbálták magukat, ezúttal azonban a klasszikus blues vonaltól a rockosabb irányba mozdultak el. A saját szerzemények mellett ennek szellemében válogatták össze a koncertprogramba bekerülő feldolgozásokat is (Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd, Gary Clark Jr., Lynyrd Skynyrd, stb.).

A banda rövid távú célja, hogy Debrecenen kívül is megmutassa magát és minél több emberhez eljuttassa zenéjét. További infók róluk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr565877647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum