RockStation

Megjelent a The Fly első videóklipje

2014. április 01. - sunthatneversets

A Fly zenekar 2012 szeptemberében alakult Szentesen. Eleinte a Balogh Levente (ének/basszusgitár), Szabó ’Roki’ Dávid (dobok/vokál) és Sebők Tamás (gitár) trió felállásban dolgozott a csapat. Később csatlakozott hozzájuk Túri Ádám szólógitár poszton. Idővel Ádám kilépett a zenekarból és sokáig ismét hárman zenéltek. 2013 decemberében készítették el debütáló kislemezüket,  Semmi Sem a Régi címmel, mely 2014 januárjában jelent meg. Ekkor került be a zenekarba Székely Kornél basszusgitáros így most ismét négy fővel tevékenykedik a Rock ’N’ Roll csapat.

A The Fly első klipjét a Semmitől Se Félsz című, legelső dalukhoz készítették, a próbatermükben. A videó szerkesztését a csapat ritmusszekciója, Szabó ’Roki’ Dávid és Székely Kornél végezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr515888525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum