RockStation

Kettesbe be, ablakot le! Doomriders és Beastmilk koncert Bécsben

2014. április 15. - Ernő Hellacopter

doomriders1.jpg

A Doomriders turnéja már másodízben kerüli el kis hazánkat, így aki olthatatlan vágyat érezne a bostoni négyes koncertjének megtekintése iránt, annak ismét be kell ülnie az autóba, vagy vonatra szállni, vagy egy buszra. Bécsvárosban május 11-én lépnek fel az Arena-ban, és nagy valószínűséggel még mindig a legutóbbi Grand Blood nagylemezt turnéztatják Nate Newtonék. Azt csak csendben jegyzem meg, hogy Nate jelenleg az Old Man Gloomal járja az európai klubokat, majd miután Turnerék repülőre szállnak az indulási oldalon, az érkezésin befut a Doomriders maradéka, hogy aztán a turné végeztével őket a Converge váltsa. Addigra Nate Newton perfekt lesz németből, hollandból, és akár még flamandból is. Élek a gyanúperrel, hogy Natenek nem hogy családja, de még egy aranyhala sem lehet otthon.

Ha simán csak Doomriders lenne, azt talán még ki tudnám hagyni, láttam őket vagy négy alkalommal, de a tavalyi év egyik legnagyobb debütálója, a finn/angol Beastmilk lesz az előzenekar, akik a Climax című lemezükkel elég széles körben arattak sikert. Ez a két zenekar így együtt már a kihagyhatatlan kategóriát súrolja, így aki teheti, mindenképpen induljon neki, biztos nem fog csalódni! Nagy király a hangerő....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr336040552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum