RockStation

Grindcore majális a Showbarlangban: holnap Budapesten az Agathocles!

2014. április 30. - csigaur
1962719_712431162113777_1198950219_n.jpg
Holnap végre Magyarországra látogat, az 1985-ben alakult mincecore legenda, az Agathocles!

Május 1-ét  pár zenekarral a munka ünnepe helyett a grindcore és az extrém hardcore ünnepévé varázsoljuk. Az estet két tökös pesti banda melegíti be: a Karak nevű formáció leginkább egy részeges Repulsion téma, zenéjükben a powerviolence, a grindcore, és a punk keveredik. A Chappa'ai nevű formáció spacegrind stílusban mozog, zenéjük erős idegzetűeknek javallott noisecore, mindenféle sémát és klisét nélkülözve. Ukrajnából érkezik a Skruta, akik markáns grindcore muzsikájukkal, garantáltan elnyerik a közönség szimpátiáját. A pesti veterán crust/grind csapat a Human Error is tiszteletét teszi egy arcletépés erejéig, akiknek nemrég jött ki az új cuccuk egy kiváló finn bandával. A grindcore/punk muzsika másik itthoni alapbandája a Jack fogja ledarálni az arcokat egy vaskos szettel, akiknek nemrég jelent meg az Éberkóma című 7" kislemeze.
Az est fő bandája pedig a belga Agathocles, akik 1985 óta jelen vannak a grindcore/punk/hardcore színtéren. Szövegeikben markánsan állást foglalnak a kizsákmányolással és az emberi ostobasággal szemben, zenéjük pedig kompromisszummentes grindcore (saját stílusmeghatározásuk szerint mincecore). Minden adott egy emlékezetes estére a durvább muzsikák jegyében.

A buli helyszíne a Showbarlang.
- pontos kezdés - 21.00
- behopp - 1500 Ft
 
 
Agathocles - mincecore legends Belgium - http://www.agathocles.com/
JACK - grindpunk/ HU - http://jackgrindpunk.bandcamp.com/
Human Error - crustgrind / HU - http://human-error.bandcamp.com/
Chappa'ai - spacegrind / HU - http://cxaxnoise.blogspot.hu/
Karak - powerviolence / HU- http://karak.bandcamp.com/
Skruta- Grindcore Ungvár http://skruta.bandcamp.com/music

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr446100187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum