RockStation

5 év után új gyászjelentés: készül az új Obituary lemez

2014. június 07. - sandroo

165_photo.jpg

Újra hallatnak magukról a floridai fenegyerekek 5 év után új anyagon dolgozik az Obituary.  Fröcsögő üvöltésre, éktelenül elnyújtott szólókra, dupla lábgépre és lassulásokra felkészülni!!!

A hírek szerint a  lemezt a Relapse Records fogja megjelentetni. A 9. stúdió album a 2009-es Darkest Days vonalát követi majd, ami szerintem nem jelent gondot egyetlen Obituary őrültnek sem. A nótákat maguk rögzítették a floridai RedNeck stúdiójukban. Jelenleg az utómunkálatokat és a keverést végzik az anyagon. Már több, mint 3 éve írják a nótákat, csiszolják a dalokat és úgy érzik, hogy ez az új anyag keményebb lesz, mint a kád széle... ..majd meglátjuk....meghalljuk. Én mindenképpen örülök, ha új nótákban hallom John Tardy fröcsögős hangját és szerintem ezzel nem vagyok egyedül...reméljük nem kell sokat várni rá, hogy élvezhessük a floridai hurkatöltők új lemezét, addig is itt az Insane videója a Frozen in Time albumról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr556283186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum