RockStation

Rest In Beer!! - Itt az új Tankard-videó

2014. június 10. - sandroo

10156047_754048977947519_1436879715_n.jpg

Új videóval támadja hallójáratainkat a germán sör-thrash kompánia, azaz a Tankard!!! A klip a június 20-án megjelenő 16. Tankard album a Rest In Beer (R.I.B.) címadó dala. A videóban a tőlük megszokott tekerést kapunk az arcunkba a frankfurti sör-virsli pusztító galeritől. 

Az új anyagot a szintén frankfurti Studio 23-banrögzítették, Michael Mainx vezénylete alatt (Böhse Onkelz, D.A.D., Disbelief) és a Nuclear Blast jelenteti meg. A banda közben kiadott egy 2 számos split EP-t a szintén germán Destruction-nal. A kislemezt 300 példányban tolják ki fehér és piros színben és a következő két nótát tartalmazza: Tankard - Fooled By Your Guts és a Destruction - Wildstyle-Immortality. Előrendelni innen tudtok. Mivel a lemez megjelenésig még van pár nap, addig be kell érnünk ezzel az új videóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr566290031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum