RockStation

Új Novembers Doom-nóta a közelgő nagylemezről

2014. június 12. - sandroo

Novembers doom 2014.jpg

A Chicago-i death/doom alakulat a Novembers Doom július 15.-én új anyaggal jelentkezik majd. A sorban a kilencedik stúdió album a Bled White címet viseli és a The End Records gondozásában fog megjelenni.

Paul Kuhr, a zenekar énekese a következőket nyilatkozta az új lemezzel kapcsolatban:
" Az új anyagban a fő szerepet az agresszív zenei vonal és a dallamok keveredése kapja, így az ének témák nagyobb teret kaptak, mint ahogy azt eddig megszokhattuk. A Bled White című új album hűen tükrözi a mai Novembers Doom zenei világát és elképzeléseit."

23690-1.jpg

A banda11 death/doom tételt vonultat fel a jövő hónapban megjelenő új korongra, amelyek közül egyet ki is dobtak nekünk, hogy érezzük a törődést....kapjuk is rendesen a lassú témákat, a 7 perces Heartfelt című nótában. Ebből az egy nótából kiindulva én egy jó anyagra számítok, de persze a puding próbája az evés, úgyhogy véleményezni, majd csak az album megjelenése után. Addig is itt az új dal: Heartfelt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr986294357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum