RockStation

Itt az új King of Asgard nóta!

2014. június 16. - sandroo

KingOfAsgard-Karg.jpg
A zseniális Mithotyn romjain alakult King Of Asgard nevű svéd melodic/viking/black metál horda hamarosan harmadik nagylemezével rukkol elő. A Karg névre "keresztelt" harmadik album a Metal Blade Records gondozásában fog megjelenni július 18-án.

Az anyag munkálatait a Andy LaRocque hírhedt Sonic Train Studiójában végezték. Mint tudjuk Andy (...Én is Andy vagyok!) olyan fing bandákban tolta az ipart, mint a King Diamond, vagy a Chuck Schuldiner vezette Death, úgyhogy ebből és a banda előző anyagaiból kiindulva valószínűleg nem lesz kaki a cucc. Legalábbis remélhetőleg....Az új anyagról itt van egy kis ízelítő, a The Runes Of Hel című dal közel 6 percen prezentálja a Karg irányvonalát.

KING OF ASGARD:
Karl Beckman – gitár, ének
Jonas Albrektsson – basszus
Lars G Tängmark – gitár
Karsten Larsson – dob

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr906300498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum