RockStation

Klasszikus koncert + crowd surfing = Kihajítanak a teremből

2014. június 25. - sebiszabi

old-guy-crowd-surfing.jpg

Dr. David Glowacki kimaxolta a crowd surfinget, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Glowacki - aki a nem egyensúlyi molekuláris folyamatok dinamikájának szakértője - Bristolban egy klasszikus hangversenyen járt, ahol éppen Handel Messiah című darabját adták elő, mikor a karmester kérte, hogy mindenki jöjjön közelebb a színpadhoz és tapsoljanak, zajongjanak. Aztán hogy az események hogyan követték egymást, azt nem tudni, de a Doki a tömeg tetejére került, és ahogy egy rendes metalkoncerten szokták, adták egymásnak a fejek fölött. (A kép illusztráció)

Csak ugye a szekusok ezt tudják kezelni (többnyire) egy metalkoncerten, mert már megszokták. De itt nem tudták mire vélni a helyzetet: fogták a rockert, végigvonszolták a parketton és kidobták a teremből. Glowacki nem kért elnézést, hogy megpróbált egy kis mókát vinni a műsorba (Megjegyezzük: sikerült neki). Tagadta, hogy részeg lett volna, annyit tett hozzá, hogy mert amerikai, könnyebben tud provokatívabb lenni, de ehhez nem kell, hogy ittas legyen. (sajnos videónk az nincs, pedig de rohadtul megnéztük volna a mutatványt)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr276410909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

innovation 2014.06.26. 15:46:59

Néhány napja még Händel - Hallelujah c darabja volt megnevezve.
Ettől persze még rulez!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum