RockStation

Cane Hill - Itt vannak az első dalok

2014. július 08. - sunthatneversets

cane_hill.jpg

A Cane Hill névre hallgató modern metal formációt Chabe és Plenk hívta életre, mégpedig egy elmegyógyintézet betegeinek segítségével, akik a hangszeres részekért felelősek. A zenekar idén januárban alakult, de a közös munka csak márciusban kezdődhetett el, meg kellett találni a módját, miképp lehet együtt dolgozni, a nem teljesen hétköznapi társasággal. A zenekari tagokat a legjellemzőbb, legbetegebb tulajdonságaik alapján nevezték el: Maniac, Panicky, Paranoid és Addicted.

Hosszas kezelés és számos nyugtató-injekció segítségével elkészült két dal felvétele, ami már elérhető a Youtube-on is. A dalok Maniac kezelésének archív felvételeiből, a szövegek pedig Plenk tollából származnak. E két szerzemény hallatán, a HammerWorld tehetségkutató zsűrije beválogatta a Cane Hill-t a legjobb 30 csapat közé, ami értelmében első koncertjüket a Rockmaraton Fesztiválon adják. Mindenkit várnak a HammerWorld sátorba, július 9-én szerdán 14:00 órakor Pécsett, a legnagyobb magyar rockfesztiválon, ahol természetesen a két ismert dal is felcsendül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr696483793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum