RockStation

Dobolj a Sonic Rise-ban!

2014. július 27. - KoaX

10380998_628476890570794_961268645372554216_n.jpg

Szereted a hardcore-t?A pőre paraszt metalt? Tudsz még dobolni is? Itt a remek lehetőség, hogy csatlakozz egy kiemelkedő hazai metal csapathoz! A Sonic Rise zenekar éppen új dobosát keresi. Hajtás után minden infó a tied! Osztani pedig ér!

"Kedves ismerőseink!

Személyi változás történt a Sonic Riseban. A mi drága nagy szakállú dobosunk Gege, azaz Kákonyi Gergő mostantól a szederhelyi Don Gatto-ban folytatja a zenélést. A döntést Gege hozta meg, de mindketten támogattuk és biztattuk. A barátság természetesen továbbra is megmarad. Nagyon büszkék vagyunk rá, köszönünk neki mindent és sok sikert kívánunk a folytatáshoz.

A megüresedett dobszékre átmenetileg a bonyhádi Rebel For Life ütőse, Bodor Marci ül, aki az új Sonic dobos megtalálásáig kisegít minket. Neki előre is hatalmas köszönet!

Várjuk dobosok jelentkezését! Ha szereted a durvább zenéket és szeretnél aktívan koncertezni, jelentkezz! husztigabi@gmail.com

Üdv!

SONIC RISE"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr136549443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum