RockStation

Megjelent Tom Petty & The Heartbreakers új albuma!

2014. augusztus 01. - sunthatneversets

TomPetty&TheHeartbreakers.jpg

A legendás zenekar 1976 óta ad ki lemezeket, a most érkezett Hypnotic Eye sorban a tizenhatodik. Ha összeadjuk az eddigieket, 80 milliónál is több eladott kiadványt találunk – a világ egyik legsikeresebb előadójáról van szó. A névadó frontembert, Tom Petty-t eddig 18 Grammy díjra jelölték, és olyan életműdíjakkal jutalmazták, mint a Billboard’s Century Award, az ASCAP’s Founders Award vagy az MTV Video Vanguard kitüntetése.

Az új korongon visszatérnek korai gyökereikhez: „maximális rock & roll”-t hoznak, ahogy a Rolling Stone magazin fogalmazott. Ihletet egyaránt merítettek a keresztény egyház szex-botrányaiból, a korai bulizós éveikből, a politika és a hatalom viszonyából, sőt még abból is, hogy Petty-vel két alkalommal is előfordult, hogy leégett a háza és egy szál gitárral menekült ki a lángok közül – ezt az „All You Can Carry” örökíti meg.

TomPetty&TheHeartbreakers_HypnoticEye.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr706563851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum