RockStation

Utolsó nyári koncertjét adja a Kowalsky meg a Vega

2014. augusztus 14. - sunthatneversets

Kowalsky_2014_promo_shot_fekvo.jpg

Legalább is a Track idei nyári szezonjában. A telházasnak ígérkező bulira Kowáék kedvenc pálinkájukkal,és a legnagyobb Kowalsky meg a Vega slágerekkel készülnek.

A legutóbbi „Trackes” Kowa-buliról sok mindent le lehetne most írni. A nyár egyik legnagyobb buliját sokan emlegetik azóta is. Teltház, hatalmas hangulat, a zenekarral együtt lüktető közönség, és egyedi atmoszféra. Aki nem volt ott, az most bepótolhatja, hiszen a Black-Out énekes Kowa és csapata duplázásra készül. Bár a Még nem éden-ért járó platinalemez már átadásra került, az augusztusi Kowalsky buli még így is tartogathat pár meglepetést, többek között a Még nem éden névre keresztelt pálinkát is. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr526602173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum