RockStation

Ajánlom, hogy vedd meg!!!

2014. szeptember 04. - sandroo

Screenshot 2014-09-04 07.37.50.png
Mostanság, a facebook oldalán eluralkodott nyakon öntős videók és a "vers mindenkinek" kulturális forradalom már-már embertelen méreteket öltött. Ami vagy zavar valakit, vagy nem, ezt mindenki döntse el saját maga. Viszont Lukács Peta egy remek dologgal rukkolt elő, a fent említett mozgalmakból ötletet merítve. Ajánlom, hogy vedd meg!

Lukács Peta:

Hahó!
A közelmúlt "kihívásai" ihlették az alábbi videót. A jeges víztől irtózom, kedvenc versem nincs, viszont nagyon szeretem a zenét. Úgy gondoltam, ajánlhatnánk egymásnak olyan magyar lemezeket, amiket megvásárlásra érdemesnek tartunk, segítve ezzel a magyar zenészek jövőbeli munkáját. Az én kihívottaim: Lombos El Marci, Németh Alajos "Lojzi", Lovrek Krisztián, Czutor Zoltán és Póka Egon. A kihívás nem csak zenészeknek szól, bárki csatlakozhat!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr486667381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum