RockStation

Friss hírek a Fear Factory készülő lemezéről

2014. szeptember 17. - KoaX

Fear Factory 2013.jpg

Na, hogy ne csak a Slipknot legyen terítéken, itt van pár friss infó a Fear Factory új lemezéről. Dino Cazares nyilatkozott a Sirius XM-nek. Azt már mi is tudtuk, hogy októbertől stúdiózik a zenekar, de Dino bácsi mesélt még egy kicsit, amit a hajtás után olvashattok. 

DINO: Sok dalt írtunk már, és lassan be is fejezzük a dalszerzési szakaszt, tényleg a végső fázisban járunk. Minden lemezünk különbözik a többitől, de mindegyik Fear Factory-hangzású, vagyis ott van benne a gyilkos riffelés, a gyilkos dobolás és persze a tetejébe Burt csodálatos éneke. (Hallotta már tisztán énekelni? a szerk.) Ezek az elemek most is adottak, de az embernek mindig próbálkoznia, kísérleteznie kell, hogy új helyekre is eljusson a zenéjével. A Soul Of A New Machine-hez képest is nagy ugrást jelentett a  Demanufacture, ami nyilván eléggé másmilyen. Én most azt mondanám, ez az új anyag valahol a Demanufacture és az Obsolete között helyezkedik el.

Jelen pillanatban még nem tudjuk, hogy ezen az albumon is gép helyettesíti-e majd a dobost, de állítólag Burton és Dino a koncerteken ragaszkodik Mike Heller doboshoz és Matt DeVries basszerhez (a képen is láthatod őket).

Kíváncsian várjuk ezt az anyagot is, mivel az előző The Industrialist nekünk nagyon bejött! Addig pedig hallgassátok ezt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr566703453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum