RockStation

Nick Holmes a Bloodbath új énekese!

2014. szeptember 17. - dzsi.

bloodbathnickholmes_638.jpg

A svéd death metal supergroup Bloodbath egy 2011-es DVD-t leszámítva eléggé csendben volt az utóbbi hat évben, most viszont végre bejelentették, hogy november 17-én Grand Morbid Funeral címmel jön ki az új lemez, méghozzá a Peaceville-nél. Ha valaki esetleg nem lenne képben a bandával, olyan arcok alkotják, mint a Katatonia-ból ismert Jonas Renkse és Anders Nyström valamint az Opeth-es Martin Axenrot. Az énekes posztot meg eddig olyan senkik töltötték be, mint Peter Tägtgren a Hyporcrisy-böl és Mikael Åkerfeldt az Opeth-ből.

Mivel utóbbi úriember 2012-ben otthagyta őket, jó ideig kérdéses volt utódjának személye, most azonban úgy tűnik tisztázódott az új harákoló kiléte is, aki nem más, mint Nick Holmes a Paradise Lost-ból. A zenekar tagjai nagyon örülnek természetesen, hogy egy újabb neves énekesre sikerült lecsapni, hamarosan pedig valószínűleg hallhatunk is valamit az új nótákból.

Ez pedig egy régebbi slágerköltemény:

Itt pedig az új borító:

bloodbathgrandmorbidcd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr496704011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum