RockStation

Cavalera Conspiracy: Hallgass bele az új album nótáiba

2014. október 03. - sandroo

cavaleraconspiracystudio2014.jpg

Max és Igor a két brazil hősünk kapcsolata, mint tudjuk nem mindig volt felhőtlen, de úgy tűnik az utóbbi időben rendezték a dolgaikat és végre megint két testvérként ontják magukból a brutál nótákat. Nagyon sokan várják már a Cavalera testvérek, azaz a Cavalera Conspiracy október végén megjelenő Pandemonium című harmadik lemezét, amely lemezbe most bepillantást nyerhetünk, saját magunk és a nyugdíjas szomszédaink nagy örömére.

A japán kamikaze pilótákról szóló, korábban már bemutatott Banzai Kamakazi című dal után, most, olyan előzetes érkezett, amelyben minden nótába belehallgathatunk. Max elmondása szerint, csak a gyors dob a nyerő a lemezen, arra kérte testvérét, hogy ugyanúgy doboljon, mint 15 évesen, semmi groove, csak a géppuska, amolyan Arise korszakot idéző témákkal.

" A Cavalera Conspiracy elsődlegesen Igorról és rólam szól, a tesókról, akik zúznak. Thrashesen, de ez az új lemez már csaknem grindcore."  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr306754687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum