RockStation

Ma este kezdődik a heavy metal története a Spektrumon

2014. október 04. - sunthatneversets

Spektrum a heavy metal.JPG

Ma este 23.00-kor indítja egyik új sorozatát a Spektrum, mely minden heavy metal rajongó érdeklődésére számot tarthat. A heavy metal története című sorozatban a többgenerációs és az idők során sokrétűvé fejlődött heavy metal zeneirányzat történetét és jelenét veszik górcső alá. A 11 részes filmet Sam Dunn készítette és megszólalnak benne a műfajt formáló zenészek és producerek, olyanok mint Slash, Bruce Dickinson, Alice Cooper, Lemmy és még sokan mások. Bemutatásra kerülnek a heavy metal irányzatai a klasszikus kezdetektől a glamen át a progresszív válfajokig, és a személyes történeteken keresztül bepillantást nyerünk a kulisszák mögötti világba. Jó lesz mi? Alább egy kis előzetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr636758357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.10.31. 15:53:02

Aki lemaradt az első részekről, hol nézheti vissza?

dzsi. 2014.10.31. 22:38:12

@wa1907: ncore-on angolul fenn van a teljes sorozat, magyarul csak az E06 (thrash), E07 (grunge), E08 (nu metal). remélem tudtam segíteni :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum