RockStation

Aaron Lewis, a Staind énekese elkefélte az amerikai himnuszt

2014. október 27. - sebiszabi

aaronlewissolo2013newvid_638.jpg

Hétvégén játszották a World Series, azaz a profi amerikai baseball bajnokság döntőjének ötödik meccsét San Francisco-ban, ahol a San Francisco Giant és a Kansas City Royals csapott össze. A hagyományoknak megfelelően egy híresség énekelte a nemzeti himnuszt, a The Star-Spangled Banner című dalt a meccs előtt, most az amerikai alternatív rock együttes, a Staind énekesére esett a választást. Egészen a második sorig minden rendben is ment. Aztán a  "what so proudly we hailed at the twilight's last gleaming." sor helyett "what so proudly we hailed were so gallantly streaming" csúszott ki. Igaz, hogy a "were so gallantly streaming" rész két sorral később szerepel a dalban, de azért mégsem volt az igazi. A közönség a helyszínen annyira azért nem akadt fent, de Lewis egy közleményben kért elnézést mindenkitől, és reméli, hogy megbocsátják neki ezt a botlást. 

Ezzel csak annyi a rohadt nagy gáz, hogy három éve, amikor Christina Aguilera a 45. Super Bowl megnyitóján cseszte el a himnuszt, akkor Lewis egészen határozottan ekézte a művésznőt - hát ilyen, ha visszanyal a fagyi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr656836815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum