RockStation

Chris Barnes - Gene Simmons egy gyökér!

2014. november 09. - dzsi.

chris_barnes.jpg

Az ex-Cannibal Corpse, azóta pedig Six Feet Under hörgőmorgó Chris Barnest arról kérdezték nemrégiben, hogy mit gondol a KISS bőgős/énekes Gene Simmons azon állításáról, hogy a rock halott. Nem sokat köntörfalazott, annak rendje és módja szerint elküldte a picsába a legendás zenészt. Alább olvasható részletesebben a véleménye a témáról.

"Most komolyan, mekkora hülyeség már, hogy a rock halott? Egyébként is, miért törődnénk azzal, hogy mit mond Gene Simmons? Bassza meg, az ember egy gyökér. Amúgy meg azzal is miért törődne bárki, hogy én mit mondok? Amíg egy srác elmegy a koncertekre, megvesz egy lemezt és headbangel rá otthon a szobájában, addig tutira nem hallott a death metal vagy a rock and roll. Jól érzi magát, miközben átveszi az energiát és kiadja a frusztrációit. Amíg egyetlen egy ember is van, aki így tesz, addig szó sincs a műfaj haláláról, és bizton állíthatom, hogy jóval több ilyen srác van, beleértve engem is - együtt csináljuk az egészet. Jól érzem magam, és remélem, hogy mindenki más is. Szóval Gene Simmons nyugodtan bekaphatja, amiért ilyeneket mond."

A Six Feet Under érdemi dolgairól is szó esett egyébként, így Barnes azt is elmondta, hogy március/április környékén jelenik meg a következő lemezük, aminek éppen most lökte fel az éneksávjait a seattle-i London Bridge Stúdióban. Kicsit más jellegű anyagra lehet számítani, mint amit az utóbbi albumokra írtak, de nagyon élvezte a felvételeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr696878953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum