RockStation

Két koncerttel búcsúztatja az évet a Cudi Purci Booking

2014. november 13. - sunthatneversets

Dragged-Into-Sunlight_2012_promo-photo-1024x635.jpg

Sajnos lassan búcsúzik tőlünk a pesti Kontra klub (tudjátok, itt volt az M.O.D., a BLACK TUSK stb...), de még egy metál buli tuti lesz... Méghozzá november 16-án a baszk The Rodeo Idiot Engine fogja lehetetlen méretű darabokra tördelni csontjainkat. Elég nehéz, matekos, mondhatni Converge szerű zenéjükre már csak hallgatva is beindul az ember.... Az estét az idén 25 éves Igor nyitja majd, az igor nem egy, hanem három tahó. Természetesen szinte ingyen látogatható a koncert, további infók ITT.

Az angol Dragged Into Sunlight egy ultrasúlyos extrém brigád. Gyakorlatilag a sludge-tól a death-ig minden megtalálható a zenéjükben, rendkívül színvonalasan összegyúrva. Hazánkban még nem jártak, viszont nem egy kezdő bandáról van szó, megjárták a Maryland Death festet, a Temples fesztivált és még sorolhatnánk.

Két banda kap lehetőséget a felvezetéshez, a kb. egyetlen hazai sludge banda a The Hillls és az új anyagon dolgozó post/doom/sludge Torn From Earth kezdik majd az estét. Az említett eseményre november 21-én, szombaton az óbudai Blue Hellben kerül sor. Ami még fontos, hogy aznap este a szomszédos KVLT-ban GBH koncert lesz, akit esetleg mindkét buli érdekelne, átér az angol punkok koncertjére, ami este 11-kor kezdődik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr46889717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum