RockStation

Evil Invaders: Gyors, hangos és durva belga zúzda

2014. december 08. - sandroo

rsz_evilinvaders.jpg
Egy újabb speed/thrash/heavy metal bomba robban az arcotokba !!! Örömömre szolgál, hogy bemutathatom nektek, bár biztosan vannak olyanok, akiknek nem kell, ezt a belga csodát, azaz Evil Invaders nevű négyes fogatot. A gonosz betolakodók hordája most dobta ki első videóját, amelyet jól meg is nézhetünk, megfelelő hangerőn hallgatva akár még a szomszédokat is az őrületbe kergethetjük vele.

Az új album jövő márciusban Pulses of Pleasure címmel fog megjelenni a Napalm Records gondozásában. Nagy örömünkre, most egy fincsi videóval jelentkeztek, amely a megjelenő album Fast, Loud 'n' Rude című tekerős nótájára készült. A majdnem hat perces videóban megtalálhatunk minden jót, mint a bakter úr a levesben. Csak, hogy pár vizuális kelléket felsoroljak: szegecsek, hockey-ütő barkó, szűzhártya szaggató ének, szűk farmer, fecske farkú gitár, bőrdzseki, töltény öv, totál 80's style és végül, de nem utolsó sorban, az énekes, Joe arcán fellelhető speciális bajusz-kombó, amely felvonultatja a "szakmunkásképzős", a "Thin Lizzy", a "King Diamond" és a "buszsofőr" bajszok stílusjegyeit egyaránt. Hát elöljáróban legyen elég ennyi, a továbbiakat bízzuk a fiúkra...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr336963583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum