RockStation

Itt az új Grand Mexican Warlock videó!

2014. december 15. - sunthatneversets

gmw_bic_2014_web.jpg

A Grand Mexican Warlock november végén mutatta be márciusban megjelent, Fonogram-díjra jelölt és Gumizsiráf-díjat is besöprő nagylemezük, a Hell Sweet Hell második videóját. A Birds In Cage című dalhoz készült klipet követően most egy koncertvideót is feldobtak a videómegosztóra, melyet a Crack The Stone című dalhoz forgattak.

A képi anyagot a progrock zenekar nyári-őszi koncertjein Somlai Tamás és Tóth Bálint rögzítette, utóbbi munkáját dicséri a vágás is. Az idén 5 éves zenekar december 18-án, egy nagyszabású koncerttel, régi tagokkal, vendégekkel a Dürer Kertben ünnepli szülinapját, ahol vendégbanda a Grizzly lesz, majd december 20-án a Turbo és a Middlemist Red zenekarok társaságában a Pécsi Est Caféban zárja a meglehetősen eseménydús esztendőjét a GMW.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr406983841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum