RockStation

Most már biztosan lesz jövőre Hegyalja

2014. december 20. - sunthatneversets

flyer_kingdom_of_hegyalja.jpg

Igaz nem egészen ezen a néven, hanem a Borsodi Kingdom of Hegyalja megnevezéssel. Mely nem egy fesztivál, hanem egy egyhetes utazás egy félig valóságos – félig kitalált világban. Ezt már nem mi mondjuk, hanem a szervezők.

Járművünk maga az idő: nappal a racionalitás, a kultúra és a kikapcsolódás a cél, de amint lemegy a nap a képzeletbeli lények lejönnek a dombokról, előmásznak a Tiszából, majd lelassítják az időt, átalakítják a színpadokat és megkezdjük utunkat a Királyság mélyebb dimenzióiba. A 15 éves múltra visszatekintő Hegyalja Fesztivál 2015-ben átalakul, és megújult koncepcióval Borsodi Kingdom of Hegyalja néven szeretne a nyári kikapcsolódás keleti fellegvára lenni. A megújulás az alapgondolatbeli és arculati átalakulás mellett, a szélesebb zenei palettában és a kulturális programok mennyiségében érzékelhető a legjobban.

A néhai rockzenei fesztivál saját zenei stílusukban egyedülállót alkotó nemzetközi és hazai előadók koncertjeivel szeretné Tokaj-Hegyalja felé fordítani a magyarok vájt füleit. A kultúrára éhesek sem maradnak alamizsna nélkül, ők a hajnali köd elillanása után a Tokaji dombok árnyékában hűsölve és a Tiszában megmártózva élvezhetik a környék adottságait és a színvonalas nappali programokat egészen addig, amíg a Hold újabb feljövetelekor ismét útra nem kelünk a Borsodi Kingdom of Hegyaljába. 

A 2015. július 16-19 között megrendezendő Fesztivál új szervező gárdája fontosnak tartja, hogy a korábbi Hegyalja Fesztivált szerető közönség is megtalálja szórakozását a jövő évi Kingdom of Hegyalján, ezért természetesen nem marad el a rockzene, sőt, csupán a kínálat bővül!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr276998637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum