RockStation

2014 legjobb rock és metal videói

2015. január 02. - sebiszabi

top10_2014vid.jpg

A lemezeladások folyamatos csökkenése mellett, talán még a videóba érdemes valamennyi pénzt ölnie egy kiadónak/zenekarnak, hiszen a nagyrészt (még) ingyenes videómegosztókon, valamint a közösségi portálokon azért van keletje ezeknek. Az egyre népszerűbb és valószínűleg sokkal olcsóbb dalszöveges videók mellett, azért 2014-ben is születtek olyan rock/metal muzsikákra készült alkotások, amelyek megérdemlik, hogy a legjobbak között emlegessük őket.

10. SICK OF IT ALL - Road Less Traveled

Nem minden a pénz. Ezt a Sick Of It All mutatja meg nekünk, akik valószínűleg összehozták nekünk, minden idők egyik legalacsonyabb költségvetésű videóját. Egy kameraállás, nulla vágás, pár statiszta.

9. IRON REAGAN - Miserable Failure

Ha azt mondjuk, hogy az Iron Reagan a Municipal Waste oldalhajtása, akkor utóbbi zenekart ismerők  mindjárt gondolhatják, hogy itt sem egy normális zenekarról van szó. Nem normális zenekarhoz pedig nem normális videó való.

8. MENACE - I Live With Your Ghost

A Napalm Death éppen pihenő gitárosa Mitch Harris nem unatkozott tavaly, hiszen Menace nevű indusztriál projektje egész szép sikereket ért el, köszönhetően az ilyen videóknak, meg az ilyeneknek

7. koRn - Hater

A Korn az utóbbi időben inkább negatív kontextusban került elő nálunk is pedig utolsó lemezük nem is rossz. Mondjuk ez a dal csak a bővített kiadásra fért fel, de a hozzá készült videóban literszám ömlik a művér a fehér háttérre. 

6. RED FANG - Crows In Swine

Egy ilyen listából a Red Fang nem maradhat ki, mondjuk ők általában tesznek is róla, hogy itt legyen a helyük. Ez is milyen már?

5. MACHINE HEAD - Now We Die

A Machine Head új lemezével is eléggé megosztotta a közvéleményt, nekünk mondjuk bejön. Az viszont a lemezen és a Now We Die című dal videóján is látszik, hogy próbálnak nagyon igényes munkát kiadni a kezük közül.

4. Slipknot - The Devil In I

A Slipknot kétségtelenül a múlt év nagy visszatérője. Minden tekintetben profi marketinggépezet áll mögöttük, értve ezt a dalokhoz készült videókra is. Ez például már majdnem egy mini-horrorfilm.

3. Mastodon - The Motherload

A múlt év másik nagy durranása vitathatatlanul a Mastodon volt. Mondjuk a nagyon jól sikerült lemez mellett más téren is tettek azért, hogy lehessen róluk beszélni.  :-)))

2. Cannibal Corpse - Kill or Become

Az év zombi-apokalipszisét a Cannibal Corpse hozta össze. Nem számoltuk, hogy ebben a videóban hány zombit hentelnek fel láncfűrésszel, de dicséretes a teljesítmény az biztos.  

1. MONSTER MAGNET - The Duke

És igen! Lassan már megvádolhatóak leszünk azzal, hogy Phil Mucci függők vagyunk. Pedig nem tehetünk róla, hogy imádjuk az általa készített videókat. Amit a Monster Magnet-nek a The Duke-ra összehozott azért jobb helyeken díjakat szoktak osztogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr357029959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum