RockStation

Nézd meg a videót, amiben Apey majd jól KIOKTAT!

2015. január 29. - KoaX

apey_12_27.jpg

Az Apey And The Pea zenekar hivatalosan 2008 óta ontja a fejünkre az észvesztő dalaikat. Azóta már eldönteni is nehezen tudjuk, hogy melyik dal áll a legközelebb a szívünkhöz. Judas, Hellis, Abraham, Acid, I, The Rope Eater stb. Mind remek dal, de van velük egyetlen egy apró probléma. Sehol sem találunk egyikhez sem egyetlen értelmes gitár tabot sem! Persze ilyenkor lehet magyarázni, hogy szedje le az ember fia füllel, hiszen egy gitárosnak ehhez értenie kell. Na, és mi van akkor, ha nem értesz hozzá? A hajtás után kiderül!

Bizony, vannak olyan kezdő, haladó zenészek, gitárosok, tengerbiológusok, akik egyszerűen nem tudnak hallás alapján leszedni egy dalt. Az ő kedvükért, nyomásuk hatására Apey és a T&M Pictures egyesítette erőiket és elkészítették a négy részes (KI)OKTATÓ videó sorozatot. Az első videóban a Devil"s Nectar-t nyitó Nazareth dal került terítékre. A videót az Apeytól megszokott mérhetetlen komolyság itatja át, megtekintése nem csak gitárosok számára ajánlott! A tervek szerint, minden héten csütörtökön kerül ki az újabb órai anyag, amiből megismerhetitek azokat a riffeket közelebbről, amiket még a sátán is félve játszik el! Ha nem akartok lemaradni egy részről sem kövessétek a Rockstation-t, illetve a T&M Pictures-t a Youtubeon illetve a Facbookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr857119103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum