RockStation

A Rammstein és a Pain keveréke lesz az új Lindemann-album

2015. március 23. - sunthatneversets

lindemann-630x420.jpg

Ahogy a netes aktivitásból látjuk a Till Lindemann (Rammstein) és Peter Tägtgren (Hypocriy, Pain) nevével fémjelzett Lindemann debütáló albuma lesz az év egyik leginkább várt megjelenése. A Skills In Pills címmel a Warner gondozásában.

A brit Metal Hammernek sikerült szóra bírni a duót. Tägtgren elmondta, hogy az ismeretségük, már a 2000-es évek elejére nyúlik vissza. Lindemann pár énektémát felénekelt egy készülő lemezre, amiből aztán a gitáros elfoglaltságai miatt nem lett semmi, de két éve, amikor a Rammstein Svédországban adott koncertet ismét összefutottak és elhatározták, hogy csinálnak valamit közösen. Till Lindemann úgy írta le a közös kooperációt, hogy Tägtgren a metál, a zenében ő meg a gótika az énekben. Tudja, hogy sokaknak hiányozni fog a német nyelv, de igazán így lesz sokszínű a dolog.

Állítólag nem egyszeri alkalomról van szó, tehát könnyen lehet folytatása a dolognak, sőt pár koncert erejéig is összeáll a Lindemann.

lindemann_skills.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr807293359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum