RockStation

Jeff Hanneman is "játszik" az új Slayer-lemezen

2015. március 28. - sunthatneversets

Slayer 2013.jpg

Hamarosan tényleg befejezi új nagylemezének munkálatait a Slayer. Jelenleg a keverés és a maszterelés folyik, de az albumnak még nincs címe, csakúgy mint a daloknak, nincs még meg ezek sorrendje sem. 13 dalt rögzítettek, melyek közül talán tíz kerül a lemezre.

Mindezeket Tom Araya mondta egy interjúban, meg még ennél érdekesebbeket is. Van egy dal a lemezen, amelyet még akkor vettek fel amikor Jeff Hanneman élt, csak az éneket nem véglegesítettek hozzá akkor. Úgy néz ki ez a dal is helyet kap majd az albumon.  A Slayer új lemeze az év második felében lát napvilágot a Nuclear Blast gondozásában, de az áprilisi Record Store Dayre már kihoznak egy When The Stillness Comes című új számot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr777311570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum