RockStation

Már a megjelenés előtt aranylemez lett az Ossian új albuma

2015. április 09. - sunthatneversets

ossian-promokepek-2015-1.jpg

Április 13-án jelenik meg a tavaly november óta ismét négyes felállással muzsikáló Ossian legújabb, sorrendben 20. stúdióalbuma, a Lélekerő. A zenekar honlapján továbbra is előrendelhető friss korongra már a megjelenés előtt egy héttel aranylemeznyi rendelés érkezett. A lemezbemutató koncert május 24-én a Barba Negra Track nagyszínpadán lesz.

A legutóbbi, 2013-as Tűz jegyében című lemezhez hasonlóan a Lélekerő című korongot is a törökbálinti SuperSize Recordingban rögzítette a zenekar Varga Zoltán vezetésével. A Lélekerő exkluzív, limitált darabszámban digipack CD-n, illetve szintén limitált számban kazettán is rendelhető, valamint elérhető egy extra csomag is, amely tartalmazza a digipack CD-t, a kazettát, és egy passtartót is. Kizárólag a CD vagy az extra csomag mellé rendelhető kedvező áron, egyedi, csak ezen az úton beszerezhető férfi és női póló is.

A legfrissebb adatok alapján a Lélekerő a megjelenés előtt már egy héttel az előrendeléseknek köszönhetően aranylemezzé vált! Április 13-án, a lemez megjelenésének napján a zenekar dedikálással egybekötött közönségtalálkozót tart a Liquid Rock-ban, délután 16 órától.

Itt meg az eddig közzétett két új dal:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr347352272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum