RockStation

Az AC/DC korábbi dobosa elismerte bűnösségét

2015. április 22. - sebiszabi

Phil Rudd.jpg

Phil Rudd, az azóta kirúgott dobos korábban ugyan még tagadta az ellene felhozott vádakat, a legutóbbi tárgyaláson már elismerte bűnösségét. Elismerte, hogy drogot tartott otthonában (fél gramm metanfetamint és 91 gramm marihuanát)  és hogy gyilkossággal fenyegetett meg két alkalommal is egy neki dolgozó embert (nem derül ki, hogy konkrétan kit) és lányát. A vád szerint már konkrét lépéseket is tett az ügyben, intézett pár telefonhívást, hogy milyen összegért (és némi vagyontárgyért, pl. ház, autó, motor) vállalná egy ismerőse a gyilkosságot. 
Védője azzal érvelt, hogy Phil Rudd a nem túl sikeres szólóalbuma miatt volt frusztrált és a már három éve neki dolgozó embereket okolta a sikertelenség miatt, mert nem végeztek megfelelő minőségű munkát. 
A ítélet kihirdetésére június 26-ig kell várni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1007388778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum