RockStation

Köteles Leander új zenekara az Am I God begyújtotta a rakétákat

2015. május 02. - sunthatneversets

am_i_god_2015.jpg

Mivel Leander első zenekara, a Leander Rising nagy sikerrel mutatta be országszerte a 2014 októberében kiadott Öngyötrő című második lemezét – már csak 7 állomás van hátra a Blind Myself és az Apey & The Pea társaságában - és a Lőjetek fel című dalukkal méltóságteljesen szerepeltek A Dal című eurovíziós versenyen: megnyerték az akusztikus különversenyt, Leander végre másik zenekarára is időt tud szakítani.

Az Am I God 2013-ban alakult az eredeti Leander dobossal Maczák Márkkal, Fábri ’Jingis’ András (Vágtázó Csodaszarvas) és Czifra Miklós (Ex-Balkán Fanatik) gitárosokkal és 2014 júniusában már egy 4 számos EP-vel jelentkezett AM címmel.

Az EP egyik dala, a Touch Me To Hear Me a SONY egyik vírusfilmjében is szerepelt és az MR2 előszeretettel játszotta az alapváltozatot, majd az Anorganik remix is rendszeresen szólt a Petőfi rádióban.

A készülő rengeteg új dal közül 2015. március 26-án az Este van című dalt mutatta meg a csapat elsőként. A népdal alapra épített kompozícióhoz hátborzongatóan jó klipet is készítettek Leanderék.

2015. március 28-án élőben is bemutatkozott a zenekar, ráadásul egy speciális produkcióval. Az első nagyszabású hazai esport rendezvény nyitóprodukciójaként az Imagine Dragons Warriors című dalát vezették elő a Kiyo Kito Takio japándob együttessel kiegészülve. A nem mindennapi előadás hamarosan koncertvideó formájában mindenki számára elérhető lesz.

A szeptemberre tervezett nagylemezre magyar és angol nyelvű dalok egész sora elkészült már. A Madár az Este van vonalát viszi tovább, míg a Calling The Oceans az EP legjobb pillanatait idézi.     

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr537420306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum