RockStation

Új nóta és videó a Cradle Of Filth nyáron megjelenő lemezéről

2015. május 14. - sandroo

cradle-of-filth-2014.jpg
Nem titok, hogy a kedvenc angol szimfonikus,extrém, heavy metál horda, azaz a Dani Filth vezette Cradle of Filth új lemezzel jelentkezik majd a nyár elején. Most itt a lehetőség, hogy meghallgassunk egyet az új lemezen szereplő nóták közül. 

Hammer of the Witches címmel fog megjelenni a Cradle of Filth legújabb anyaga, méghozzá július 10-én a Nuclear Blast gondozásában. A lemez tizenegy tételt fog tartalmazni, amelyek közül most a Right Wing Of The Garden Triptych című, korai Máté Péter -féle  táncdalokra hajazó szerzeményt hallgathatunk/nézhetünk meg. Természetesen a minőség, a bandától megszokott, tehát a hangzás, a videó teljesen profi. Kőkemény riffek, sötét-fagyos hangulat, egy kis punk tekerés, egy kis heavy, megspékelve Dani szűzhártya repesztő hangjával és kész is a gyilkos elegy. Nekem bejött és neked?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr447457258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum