RockStation

A Track-ben mutatja be platinalemezes új albumát az Ossian

2015. május 22. - sunthatneversets

ossian-promokepek-2015-1.jpg

A hosszú hétvége fénypontjaként május 24-én, vasárnap a Barba Negra Track-ben mutatja be Lélekerő című új albumát az Ossian, s hogy igazi legyen az ünnep, a zenekar tagjai itt veszik át a koronghoz járó platinalemezeket is.

Április 13-án jelent meg az Ossian legújabb, sorrendben 20. stúdióalbuma, a Lélekerő, amely a megjelenés napján már bearanyozódott, három héttel utána pedig elérte a platinalemez státuszt is. A korong kiadása óta vezeti a Mahasz lemezeladási listáját, ahol a megjelenés heteiben a korábbi Ossian albumok is kimagaslóan szerepeltek. A lemezbemutató koncert május 24-én a Barba Negra Track nagyszínpadán kerül megrendezésre, s a csapat itt veszi át a platinalemezt. Az est folyamán természetesen az új korong dalai mellett a legnagyobb Ossian klasszikusok is felcsendülnek majd. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr197481274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum