RockStation

Alestorm és Firkin a Flogging Molly előtt a Track-ben!

2015. június 12. - rockstation

flogging_molly_2014.jpg

Most már bátran állíthatjuk, hogy a Dunáig, sőt, azon is túl fog folyni a sör július 19-én, amikor is egy várva-várt koncerttel a Flogging Molly lép a Barba Negra Track színpadára, és már azt is tudhatjuk, hogy a bemelegítés a skótoktól és hazánkból érkezik majd.

A három bandát persze nem csak a legfinomabb nedűknek való hódolás köti össze, hanem a zene szeretete is, mellyel pillanatok alatt táncra képesek perdíteni a legnagyobb tömegeket is. A kezdő löketet ehhez hazai vonalról a Firkin adja meg, akik garantáltan elindítják majd a féktelen mulatozást, hogy aztán átvegye a terepet tőlük egy skót kalóz brigád, az Alestorm. A srácok eddig négy nagylemezen idézték meg a tengeri portyák hangulatát, melyek közül a legutóbbi tavaly látott napvilágot Sunset on the Golden Age címmel.

Az ír kocsmapunkot nem csak a tengeren innen művelik kiválóan. Legjobb példa erre a Flogging Molly, akik az Egyesült Államokból érkeznek hozzánk, hogy fantasztikus hangulatot varázsoljanak a színpadon. Persze azért a kötelékek azért itt is adottak, egy igazi ír, Dave King vezeti az 1997-ben, Los Angelesben alakult zenekart, melyben a punk rock attitűd mellett jól megférnek az olyan autentikus kelta hangszerek, mint a hegedű, a mandolin, vagy a harmonika is. „Nem vagyunk egy tradicionális banda. Hatással van ránk, és inspirál minket a hagyományos ír zene, de nem kérdés, hogy mi csavarintunk rajta egyet.” -mondta a frontember. A koncerttel kapcsolatban további infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr977535250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum