RockStation

Naná, hogy lesz Rockfeszt Nagyudvarnokon!

2015. július 21. - viliricsi

rockfeszt_2015.jpg

Hihetetlen, de ez a helyi rockrajongók által életre hívott rockfesztivál immáron két számjegyű életévéhez érkezett! Az eddigi kilenc alkalommal szinte minden magyar rock banda megfordult itt, aki számít, az idei év mintegy esszenciáját nyújtja az eddig történteknek. Erről és a baráti árakról meggyőződhettek az alábbi plakát segítségével.

Jó ez a plakát, jelentősen megkönnyíti a lusta cikkíró munkáját! Természetesen a dátum is rajta szerepel: 2015. augusztus 13 és 15 között lehet tombolni. Hogy hol? Nagyudvarnok (Velké Dvorníky) három kilométerre terül el Dunaszerdahelytől. Az pedig Szlovákia területén található, de ez nem lehet kifogás, mert közel van a határhoz. A vidéket döntő részt magyarok lakják, de a helyi szlovák nemzetiségűek is nagyon barátságosak!

Az eseményre konkrétan a szépséges Sweet Parkban kerül sor - ez megint csak hihetetlen, de a közterületet az angol veterán bandáról nevezték el. Akinek ennyi info nem elég, az kattintson az esemény FB-oldalára! Szállásügyileg javasolt a sátorozás, de a környék centrumában, Dunaszerdahelyen  bizonyára lehet megfelelő helyet találni.

flyer_rockfeszt_2015.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr367642530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum