RockStation

Családon belüli erőszak miatt válik feleségétől a Five Finger Death Punch énekese

2015. augusztus 13. - sebiszabi

ivanmoodydownload2015_2_638.jpg

Tegnap röppent fel a hír a nemzetközi sajtóban, hogy a las vegasi FFDP énekesének, Ivan Moody-nak felesége beadta az illetékes bíróságnak a válókeresetet családon belüli erőszakra hivatkozva. Az ügy előzménye, hogy egy vagasi hotelszobában Moody és felesége összeveszett, mert Moody telefonján volt néhány üzenet a volt feleségétől és mindenféle más nők száma, ami erősen az énekes hűtlenségére utalt. Miután Holly Smith (a feleség) elaludt, arra ébredt, hogy Moody Jiu-Jitsu tudását rajta gyakorolja, fojtogatja. A hatóságokat kihívták, Moody-t letartóztatták, de ejtették a vádakat ellene.

Moody felesége továbbá a tartásdíjra is igényt tart, mert szerinte az énekes a zenekar által havi 66 ezer dollár hozott haza. A zenekar vezetője Báthory Zoltán úgy nyilatkozott, hogy nem hiszi el, hogy a FFDP frontembere ilyenre lenne képes.

(A túlpörgött kommentelők az ügy hatására átnevezték a zenekart rögtön Five Finger Wife Punch-ra....TrollModeOff)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr647702720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum