RockStation

Így ütlegeli a bőröket Matt Garstka

2015. szeptember 24. - sebiszabi

mattgarstka.jpg

Az amerikai progresszív metal trió, az Animals As Leaders leginkább a gitáros, Tosin Abasi bandájaként ismert, de most vessünk egy pillantást a nem kevésbé elmebeteg módon zenélő dobosára, a lengyel származású Matt Garstka-ra. A srác egy a cintányérokat gyártó Meinl által szervezett eseményen lépett fel és adta elő az AAL legutóbbi The Joy Of Motion albumáról a Ka$cade című dalt, természetesen a dobokat jól kiemelve. Hát nehéz szavakat találni arra, amit Matt művel a dobszerkóval - nemnormális.

 

MEINL DRUM FESTIVAL 2015 – Matt Garstka “Ka$cade” – Animals As...

Here is Matt Garstka’s with Animals As Leaders song “Ka$cade” - Enjoy watching.- norbertThe cymbals Matt uses are:14” Byzance Vintage Sand Hat18” Byzance Jazz Extra Thin Crash18” Byzance Jazz Medium Thin Crash06” Byzance Brilliant Splash22” Byzance Extra Dry Medium Ride16” Byzance China Prototype (stack bottom)18” Byzance Crash Prototype (stack top)20” Byzance Extra Dry China

Posted by Meinl Cymbals on 2015. szeptember 22.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr687814990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum