RockStation

Elindult a visszaszámlálás a Megadeth hivatalos oldalán

2015. szeptember 26. - sunthatneversets

megadeth-2015.jpg

A Megadeth hivatalos oldalán tegnap estétől fut egy óra, mely 7 naptól számol visszafelé. Tehát jövő pénteken valamilyen hivatalos bejelentést kapunk, valószínűleg egy új lemez hírét.

Azt ugye tudjuk, hogy a stúdiózáson túl van a zenekar és minden bizonnyal egy jövő év elején megjelenő új albumot jelent be a banda, akik a lemezt a Dave Mustaine (gitár/ének), David Ellefson (basszusgitár), Chris Adler (Lamb Of God - dob) és Kiko Loureiro (gitár) felállásban vették fel.  

Dave Mustaine a Mgadeth hivatalos rajongói klubjának a Cyber Army-nak még július végén elárulta a dalok címét. Ezek szerint az albumra a következő dalok kerülnek: 01. Death From Within, 02. Fatal Illusion, 03. Conquer... Or Die!, 04. Lying In State, 05. Me Hate You, 06. The Emperor's New Clothes, 07. Dystopia, 08. Bullet To The Brain, 09. Last Dying Wish, 10. Post American World, 11. Look Who's Talking, 12. The Threat Is Real, 13. Poisonous Shadows, 14. Melt The Ice Away (BUDGIE cover), 15. Foreign Policy (FEAR cover)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr107829760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum