RockStation

Slash és Josh Homme is szerepel minden idők leghangosabb némafilmjében

2015. október 06. - sunthatneversets

slash-josh-homme.jpg

Azt már ugye írtuk korábban, hogy a Motörhead legendája Lemmy kapta az egyik főszerepet a a Bjorn Tagemose által megálmodott Gutterdammerung című háborús némafilmben, melyet úgy reklámoznak, hogy ez minden idők leghangosabb némafilmje. Lemmyről köztudott, hogy imádja a régi háborús sztorikat, így szinte adta magát az ötlet és a lehetőség. A filmben mellette többek között még a Slayer frontembere, Tom Araya, Iggy Pop és Jesse Hughes (Eagles Of Death Metal), és a Volbeat tagjai is szerepelni fognak. A film különlegessége, hogy stílusát tekintve az 1920-as évek némafilm hangulatához nyúl vissza, csak éppen nem egy zongora fogja a háttérzenét szolgáltatni, hanem kőkemény metalzene. Most viszont újabb sztárok csatlakoztak a projekthez.

Mégpedig maga Slash (aki ugye november 18-án nálunk koncertezik) és a Queens Of The Stone Age főnöke, Josh Homme. A sztori szerint a Földön bűn nélküli élet folydogál, mert Isten elvette az Ember kezéből a gitárt. Viszont egy unatkozó angyal, Vicious (Iggy Pop) ezt visszahozza a Földre és rávesz egy naiv lányt, hogy a hangszert pusztítsa el. Ezt persze a rivális "rock chick" banda ezt megpróbálja megakadályozni, így még durvább rock n' roll-t zúdítva a világra. 

Jó, mi? Az meg még jobb, hogy állítólag a film vetítéseire alakul egy turnébanda is (a tagok még nem ismertek), mely a zenét élőben szolgáltatja.

1280x720.jpg

gutterdammerung.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr17905132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum