RockStation

Találkoznál 500 dollárért a kedvenc zenekaroddal?

2015. október 17. - sunthatneversets

tool-meet-and-greet.jpg

Nem, nem neked fizetik ki a találkozóért, hanem fordítva. Egyik kedvenc bandánk a Tool egyetlen egy koncertet ad ebben az évben mégpedig most Halloweenkor. A koncertet megelőző napon egy meet&greet rendezvényre lehet jegyekhez jutni, potom 500 dolláros (~ 136000 Forintos) áron.

Nem, nem vicc, ITT lehet jegyet venni rá. Az öt rugóért részt vehetsz egy Q&A (kérdezz-felelek) eseményen, ahol majd biztosan nem tudod meg, hogy az ezer éve készülő új lemez munkálatai, hogy állnak és az mikor jelenik meg. Fotózkodhatsz a zenekarral és megtekinthetsz egy kiállítást a zenekarral kapcsolatos művészeti alkotásokból és emléktárgyakból, kapsz egy speciális darabokból álló VIP csomagot (nincs jobban körülírva), valamint lehetőséged lesz megvásárolni (!) a zenekar fesztiválokra készült merchandise termékeit.

Értjük mi, hogy a mai világban nehezebb egy zenész megélhetése, mint mondjuk két évtizeddel ezelőtt, na de azért a rajongók lehúzásának is vannak szintjei és ez már afölött van, akár a zenekar ötlete, akár annak menedzsmentjéé. Azt is értjük, hogy nem kötelező egy ilyenen való részvétel, de azt is biztos, hogy a fanatikus rajongó elmegy erre és kicsengeti érte a lóvét. A kérdés, hogy ér-e ennyit bármi is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr607979981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum