RockStation

Armstrong - Megjelent a Jurij új albuma

2015. október 19. - rockstation

jurij_band_2015.jpg

Gagarin és Armstrong végre egy űrhajóban eveznek. Utazásuk közben pedig mi mást hallgatnának, mint a Jurij legújabb, Armstrong című lemezét? Az október 16-án, a Recorder blog oldalán közzétett friss album október 23-tól lesz teljes körűen elérhető. A Launching Gagarin Records & Management által, floppy-tokban kiadott CD-t először a lemezbemutató koncerteken vehetik kézbe az érdeklődő űrturisták.

Az album 10 dala az előd, nagyon jó kritikákat kapó Kitartás! I love you fonalát veszi fel, csak a durvább még durvább, az elszállós még elszállósabb, a szép pedig még szebb. A mai trendekkel ellentétben a zenekar teljes albumban gondolkodott, minden dalra nagy hangsúlyt fektetett, nem pedig kiemelt dalokkal vegyített „B-oldalas” számokkal operált.

Jurijék tavaly kezdtek el dolgozni a lemezen Győrffy Gyula, a Vad Fruttik billentyűs-producerének vezetésével, az ő balatonfűzfői Dirty Audio stúdiójában, párhuzamosan pedig a budapesti R33-ban, illetve a veszprémi Expresszó klubban is zajlottak a felvételek. A borítót és az albumhoz kapcsolódó arculatot Veres Edina készítette, melyről a legutóbbi album cuki pandája után most egy gonosz robot néz a hallgatóra.

Utolsó LP-jük óta eltelt időben a srácok többször pályára álltak: kiadtak két kislemezt (az egyiket bakeliten is, korlátozott példányszámban), rengeteget koncerteztek, fesztiváloztak, dolgoztak az új dalokon. Szatmári Gergely helyére Somogyi Ferenc jött, közben pedig még egy kiadót is alapítottak. Jelenleg nem tervezik a leszállást, inkább lemezbemutató turnéra indulnak, melynek helyszíneit ITT találod meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr257989175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum