RockStation

Budapestre érkezik a világ legnagyobb Pink Floyd show-ja 

2015. október 30. - rockstation

brit_flyod.jpg

A Brit Floyd révén a legnagyobb Pink Floyd show 2015-ben visszatér Európába vadonatúj, Space & Time elnevezésű világkörüli turnéjával, a valaha volt leglátványosabb előadással és színpadi produkcióval. Most először ez a szenzációs program Budapesten is látható lesz november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!

A show a Pink Floyd 50 évét ünnepli 1965-ös megalalkulásuktól a nemrégiben megjelent The Endless River albumig; válogat a The Dark Side of the Moon, a Wish You Were Here, az Animals, The Wall és a The Division Bell klasszikussá vált dalaiból, kiegészítve néhány Pink Floyd zenei meglepetéssel is.

brit_floyd_2.jpg

Az előző, óriási sikerű Discovery turnét követően Damian Darlington, a Brit Floyd énekese - gitárosa és zenei rendezője a következőket nyilatkozta: “A közönség reakciója egészen elképesztő. Tényleg mindenhol szenzációs. Köszönjük mindenkinek, aki eljött megnézni az előadást és már alig várjuk, hogy 2015-ben útra keljünk az újabb produkcióval!"

Minden apró zenei részletre odafigyelve és gondosan létrehozva az "igazi" élő Pink Floyd koncert élményét, a Brit Floyd egy csodálatos utazásra invitálja a nézőket a káprázatos Pink Floyd életmű legjobb pillanatait kombinálva a csúcstechnológiával, hogy a show pont olyan tökéletes legyen hangzásban mint amilyen lenyűgöző a látványvilága.

További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr98036246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kamo13 2015.10.31. 17:16:23

Akkor is csak egy tribute zenekar, s pont annyit kérnek a jegyért, mintha ma a Pink Floyd jönne...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum