RockStation

Megemlékezés és segítségnyújtás a Colectiv Club áldozatainak

2015. november 03. - sunthatneversets

rip.jpgA HammerWorld magazin koncertszervező részlege a Hammer Concerts, a most pénteken, a Barba Negra klubban megrendezésre kerülő Folkfest 2015 (Korpiklaani, Arkona, Dalriada és további zenekarok) rendezvényen megemlékezik a bukaresti Colectiv klubban kitört tűzvész áldozatairól. Egyúttal felajánlja a rendezvény bevételének 10%-át, de a koncert sikerétől függetlenül legalább 1000 EURO-t, azaz 315.000 Ft-ot a bukaresti tragédiában elhunyt vagy megsérült áldozatok számára.

A bejárat előtt lehetőség lesz az áldozatok emlékére mécsest gyújtani és kihelyezett becsületkasszán keresztül további adományokkal támogatják a kezdeményezést. Az összegyűlt összeget a 2015 november 9-én hétfőn átutalják a Fundatia Estuar bankszámlájára, akik közvetlenül segítik az áldozatokat.

Kérjik a szervezőket és klubokat, hogy hasonló akciókkal csatlakozzanak a kezdeményezéshez, megmutatva a metal színtér határokon átnyúló szolidaritását! További infókat ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418047774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum