RockStation

Megjelent a régi új Zanzibár lemeze

2015. november 06. - sunthatneversets

zanzibar_borito.jpg

Az eredeti, első felállás mínusz Sidi (Tankcsapda) kezdte újjászületését a zenekar. Tavaly ősszel visszatért Gábor (gitár), akivel azonnal nekiláttak, így készült el a hetedik album. A Mindent lehet, Mindent szabad című lemez nyolc dalt tartalmaz.

Zenei világa hangsúlyosabb, mint az utóbbi időben megszokott, dallamos Zanzibár dalok. Friss, rockosabb a régitől eltérő, gitárcentrikusabb pop/rock nóták születtek. Vidám, bohém, élet igenlő zenészek Ritával az élen, akik a tőlük megszokott minőséggel készítették el ezt az új albumot, ami máris a toplista harmadik helyén landolt. 

Legközelebbi koncertjük, november 21-én Szolnokon lesz. A fővárosban február 18-án az Akvárium Klubban megrendezendő lemezbemutatón találkozhatunk a régi új Zanzibárral. Az album pedig már kapható a kijelölt MOL töltőállomásokon.

Egy kis ízelítő az albumról:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr248054432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum