RockStation

Legendás autókat mutat be a Discovery-n az AC/DC énekese

2015. november 27. - sunthatneversets

brian_johnson_1.jpg

Az AC/DC frontembere rajong az autókért. Ezt nemcsak kivételes saját gyűjteménye bizonyítja, hanem az is, hogy szívesen vezet autós sorozatot. A Metál – Autócsodák Brian Johnsonnal – az első széria sikere után – második évadával szombattól látható a Discovery Channel műsorán.

Brian Johnson egyformán imádja a rockzenét és a kocsikat. „Mindkettő zajos, izgalmas és gyors – mondja. – Ugyanazt az izgatottságot érzem, amikor felbőg a motor és amikor felzúg a százezres tömeg.” A mostanában az amerikai kontinensen és Ausztráliában turnézó AC/DC énekese kisiskolás kora óta szenvedélyes autós. Gyűjti a legendás modelleket, 18 kocsija közt van Rolls-Royce Phantom, Ferrari, Porsche, Bentley és egy Vespa-ritkaság. Emellett versenyzik is: indult többek közt a daytonai 24 órás autóversenyen is.

A Metál – Autócsodák Brian Johnsonnal második évadában Brian visszatér, hogy kielemezze – és persze vezesse – a történelem ikonikus autóit. Johnson utánajár a gépcsodák létrejöttéhez szükséges mérnöki teljesítménynek, és az egyes modellek lenyűgöző történelmébe is betekint, a sikerfilmekben való szereplésektől a híres tulajdonosokig és a megmagyarázhatatlan rejtélyekig. Megpróbálja megfejteni a lehetetlent és utánajárni, mire vezethető vissza, hogy az emberek bolondulnak az autókért, miért van szükségünk egyre nagyobb sebességre, és mi az az autókban, ami ekkora csodálatra, irigységre és büszkeségre sarkall bennünket. A második évadban olyan márkákat és modelleket mutat meg, mint a Jaguar, az Alfa Romeo, a Land Rover, a McLaren és az MG.

Mindez november 28-án, szombaton, 22 órától a Discovery Channel műsorán. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr358118254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mc Master 2015.11.27. 15:49:19

Most, hogy egyre több az elektromos autó jó ötletnek tűnik egy hiteles, a váltó- és egyenáramhoz is jól értő fickót meghívni műsorvezetőnek.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum