RockStation

Vasárnap este Párizsban ad koncertet az Eagles Of Death Metal

2015. december 05. - sunthatneversets

eodm_2015.png

A november 13-ai párizsi terrortámadások után azonnal visszatért az Egyesült Államokba az Eagles Of Death Metal. Bataclan béli koncertjükön közel kilencven embert gyilkoltak meg az Iszlám Állam terroristái. Később megrázó interjúban beszéltek a történtekről. Holnap viszont visszatérnek Párizsba.

Igaz most nem önállóan, hanem annak a U2-nak a vendégeként, akik a terrortámadás miatt lemondták akkor a párizsi koncertjüket. Az előadás az AccorHotels Arenában lesz és biztos, hogy Jesse Hughes mellett a zenekar másik alapítója Josh Homme is fellép azon, aki élőben ritkán tart a zenekarral.  

A csapat tervei szerint februárban befejezi a félbeszakított európai turnét. A körútnak lett volna magyar állomása is, de hivatalos infó még nincs ennek pótlásáról, a szervezők korábban sejtelmesen csak annyit mondták, hogy előbb lesz, mint gondolnánk.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr758141020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum